Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Талин, 31.1., 18h, Шумице
По мени лепо издање вечерас, које може да понесе одређену тежину за собом... На почетку године, када је пауза у фудбалу, одрадили смо две лепе текме. Добро је што је приметан напредак, у бројности пре свега, у односу на прву. Вечерас свакако више људи него прошли пут, али нећу да дајем своју процену пошто нисам баш добар у томе. Навијање добро, али сигурно може боље(нарочито мислим на континуитет, током утакмице) и предпостављам да је добро порадити на томе и побољшати се и у том погледу. Јер ако је могла бројност да се побољша и ово може (још лакше, чини ми се). Али сигурно је да ћемо се сви сложити и да су они "трубачи" имали утицај на нас.
Леп одабир песама... Добро је звучало "Ој Косово" (цела), па у златном сету ни "Звезда ми је све" није било лоше. Певано је и "О мама" што ми је било посебно драго (обожавам је), итд. На крају су играчи испраћени са "Добро знај" и све у свему показли смо колико можемо, још једном... Овај пут на одбојкашкој утакмици. Бар мени је ово велики подстрек за даље, можда зато што припадам млађој гарди и нисам искусио све оно што навијање за Звезду даје.

Остаје само жал што нисмо успели и да их докусуримо у овом златном сету, поготово кад се узме у обзир да су девојке успеле да добију у Шпанији у реваншу. Мада момци су се одлично борили. Читам у новинама да су ови цела Естонска репрезентација... Изгубили су скоро од Финске 3-2. Али добро, то су већ спортске приче...

Messages In This Thread
Звезда - Талин, 31.1., 18h, Шумице - by Вечити ДЕЛИЈА - 01-31-2008, 11:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)