12-12-2003, 10:16 AM
E pa vidis...ucinili bi istu akciju,mozda bi vi cak razvalili nasih na licu mjesta,ali to je druga prica.
A koje to veze ima,da smo bili " kod kuce"????
Zastava bi sigurno isto pala na drugom mjestu...ja tu ne vidim razliku.
Jos jednom da ti ponovim,da je tog dana dosta drugih Hrvata bilo na plivalistu i da su mogli doci u pomoc.
Deset HILJADA Srba u Kranju???? :o :o De mi pokazi ili navedi,KAD SMO TO REKLI I KADA SMO VAMA PRIJETILI???Majke ti...
Sami Kranj plus okolina ima negdje oko 50.000 stanovnika,a da je svaki peti stanovnik Srbin????Cisto sumljam...ali necemo sada o geografiji i stanovnistvu.
A slike sa Tovarskim zatavama je bio samo DOKAZ i nikakva prijetnja drugima.
Vas problem je,ako to shvacate kao provokaciju.
Sjecas li se price Juzderica po forumima BBB i Torcide,kao pale su Ciganske zastave na Final Four-u u LJ i kako je obecao postaviti slike?Dan danas cekamo i docekamo...dakle,suplja prica!
To sto se napali neduzne ljude po Kranju je vasa sramota i bruka.
Valjda mozete sami razlikovati,ko ima veze sa navijanjem....
I po mome bi sigurno stigo isti broj Hrvata na dan finala.
Tog dana su bili pripadnici BBB,Torcide i Armade u Kranju,da se "osvjete" za Torcinu zastavu???Znaci odmah je cast Hrvatske u pitanju???
Meni nebih nikad palo na pamet,da se osvijetim za neku Grobarsku zastavu,ako bi je vi digli!
Toliko o tome...
A koje to veze ima,da smo bili " kod kuce"????
Jos jednom da ti ponovim,da je tog dana dosta drugih Hrvata bilo na plivalistu i da su mogli doci u pomoc.
Deset HILJADA Srba u Kranju???? :o :o De mi pokazi ili navedi,KAD SMO TO REKLI I KADA SMO VAMA PRIJETILI???Majke ti...
Sami Kranj plus okolina ima negdje oko 50.000 stanovnika,a da je svaki peti stanovnik Srbin????Cisto sumljam...ali necemo sada o geografiji i stanovnistvu.
A slike sa Tovarskim zatavama je bio samo DOKAZ i nikakva prijetnja drugima.
Vas problem je,ako to shvacate kao provokaciju.
Sjecas li se price Juzderica po forumima BBB i Torcide,kao pale su Ciganske zastave na Final Four-u u LJ i kako je obecao postaviti slike?Dan danas cekamo i docekamo...dakle,suplja prica!
To sto se napali neduzne ljude po Kranju je vasa sramota i bruka.
Valjda mozete sami razlikovati,ko ima veze sa navijanjem....
I po mome bi sigurno stigo isti broj Hrvata na dan finala.
Tog dana su bili pripadnici BBB,Torcide i Armade u Kranju,da se "osvjete" za Torcinu zastavu???Znaci odmah je cast Hrvatske u pitanju???
Meni nebih nikad palo na pamet,da se osvijetim za neku Grobarsku zastavu,ako bi je vi digli!
Toliko o tome...
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]