05-18-2008, 10:15 PM
Quote:Ког домаћег певача?
Па као, мелодија је идентична оној из песме "Девојка", Жељка Јоксимовића. Пред крај песме може јасно да се то примети... Него и то је питање!? Ово сам сазнао преко форума на делије.нет, мада сад кад би почео да тражим сигурно би нашао да је јако слично и са мелодијом неког тамо страног извођача...
Прво, као да је то и мало битно. Друго, ова дискусија о томе које песме треба да се певају није у складу са овом темом. Лепо сам предложио на некој од предходних тема да, после Куле, може да се отвори нека посебна тема па да се на неки начин резимира ова сезона на Северу. А то укључује, између осталог, и ову расправу о песмама, текстовима, мелодијама... Уствари, немам ни представу како би тај топик изгледао на крају, али по мени није лоше због изношења неких упечатљивих ствари у току сезоне (мислим на оне лоше пре свега, јер није у нашем стилу да сами себе хвалимо), па да то остане негде у глави и да за неколико месеци кад опет кренемо, радимо на томе да се те грешке не понављају и да се избацују. Почев од себе, па кроз целу трибину, колико је то у нашој моћи...