05-27-2005, 11:00 PM
Quote:E hercegovac cenim ja ta tvoja zalaganja za istinu i spas srpstva samo nisi nasao dobar forum, jer ovo je ipak navijacki pre svega, a najmanje politicki, jer ti to sto pises (pogotovo ova zadnja dva posta) mi vise lice na sudjenje u Hagu
Ali u potpunosti podrzavam ta tvoja zalaganja i time cemu se ti bavis.
Брате,
прва текма коју сам гледао у животу је била Вележ-Звезда, покојни ујак ме водио на утакмицу, а последња прије рата Будућност-Звезда, гдје је развијен транс Делије Чапљина...
Ово је проблем свију нас, јер ако заједно не кренемо да градимо нашу Отаџбину зар мислиш да ћеш смети водити клинца на текму без страха да ће му неко сасути гумењак у лице...!?
Имамо све, бројност, младост која је у вези са снагом...да се јавно огласимо када су год ствари везане за опстанак наше нације, а не да се појављујемо само када је испао неки белај да би нас приказали као последњио олош и марву, јебо им ја мамицу!!!
Видиш шта се ради са овим новим законом?
Ако сам навијач и Звезду сматрам заштитним знаком Србије да ли то значи, брате, да треба да забијем главу у пијесак над оваквим стварима?
Наше посјете КиМ јасно показују да Делије имају визију!!!
Братски херцеговац!!!
Не јављам се на главном форуму само зато што сматрам да има људи од којих ја могу научити!!!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!