06-02-2005, 12:43 AM
Quote:A bolje da ne pricam o streljanjima u Bratuncu, a verujte da dobro znam, u to vreme sam bio u Ljuboviji...
Брате,
изгледа да си стално био ту негдје али линије ниси осјетио!!! Без замјерке нити те желим нападати...
Quote:video sam ubijanja dovoljno za 10 zivota
Могу ли да знам на којој линији си био?
Почетком "92 када смо били у окружењу линија Раташница-Лозница-Шкрка...
Quote:Zverstava nad nama je previse bilo, ali, da li mi treba da budemo isti kao zlocinci sa druge strane??? Da li,ako u Boga verujete mislite da je to u redu???
Освета, зајебана ствар, и никако се не слажем са убијањем беспомоћних. Међутим, да ли си видио људе којима су породице поклане у околини Сребренице?
Да ли си ушао у српску кућу и нашао зло које су направили? Схваташ ли како то мјења психу људску?
А ко је рекао да смо "геноцидни"?
Б-92, Кандићка...
Значи овај снимак по вама доказује "геноцид" и "8 хиљада" убијених?
Снимак представља операцију чишћења које су проводили и Хрвати и Срби и муслимани без разлике, постоји филм када су Хрвати заузели Клепца, тада су снимили како кољу покојну Симану, како извлаче...и ти снимци постоје, али неко не да да се пусте.
Да ти оставим линк за покољ који су направили у Бобашима код Витеза и Поцјејеву, када је снимљено како сјекирама сјеку српске главе и послије вичу Алаху егбер и дижу главе!?
Сцене ритуалног клања сабљама...
Зашто се то не прикаже на тв?
Како не схваташ да је у питању рат, да ту нема човјечности?
Quote:Cetnicku etiku i kodekse, a u njima zlocina i zverstava NEMA!!!
Лијепо, али стварност и "41-ве до "45-те је била другачија од тога што си ти написао, битно другачија.
Ово твоје писање је "како мали Перица" поима рат, а зато што се форсира једна страна да је крива за све што постоји на овом земаљском шару и што неки Срби прихватају ту причу:
Спремите се дебело, јер ће и дјеца ваше дијеце плаћато ратну одштету!!!
Нити су у том рату били чисти Срби нити хрвати, а још мање муслимани, то је био зајебан рат и ако би пао шака противнику ниси имао шансе!!!
То је истина!!!
Quote:Pa prvo se mi moramo suociti da je takvih bilo medju nama, zbog nas samih i nase istorije i predaka,koji su nam bili ponos bas zbog toga sto nisu bili genocidni i sto su bili pravi vojnici i cestiti ljudi.
Да ли ти знаш дефиницију ГЕНОЦИДА?
Ја се нисам још прибрао од ужаса које су чинили нама, да би могао да размишљам о било чему другом!!!
Ниси ти пријатељу видио ни једне једине смрти и буди захвалан Господу на томе!!!
Братски херцеговац
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!