06-02-2005, 11:39 PM
Quote:Na vestima je receno da je haskom tuzilastvu snimak prosledio Fond za humanitarno pravo.
Ko je snimao i zasto, ko su ubijeni i zasto su ubijeni, da li je fotomontaza itd. to ce se sve pokazati , a posto nema dovoljno informacija, ne treba gubiti vreme oko pretpostavki.
Snimak se neocekivano prikazuje na sudjenju Milosevicu (svedok Stevanovic je lepo rekao:zasto pustate na mom svedocenju kada dobro znate da to nema nikakve veze sa mnom niti sa jedinicama kojima sam ja komandovao), odmah sutradan njih desetak pronalaze i hapse (vidi se da je sve isplanirano), sada ce biti jos price o "srpskim zlocinima" na svim medijima, onda ce Tadic ici u Srebrenicu na poklonjenje "zrtvama koje su srpski zlocinci pooubijali" i na kraju ce - UHAPSITI GENERALA MLADICA!
Usrani Marovic je danas izjavio da "buducnost evropske Drzavne zajednice"( SCG, drugim recima) zavisi od izrucenja Mladica. Karla del Ponte je delovala prilicno zadovoljno itd.
Najogavniji mi je Tadic koji kaze otprilike: svi smo videli na ovm snimku, ono sto je komisija Vlade RS vec utvrdila. Prvo, videli smo ubijanje 6 ljudi. Drugo, komisija je pod pritiskom Pedija Esdauna utvrdila da je bilo zlocina nad muslimana, ali nigde u izvestaju ne stoji broj, iako je posle Esdaun na sav glas govorio o brojci od valjda 7.800 zrtava. Znaci, videli smo ubijanje 6 ljudi, i to znaci da su Srbi pobili i 7 ili 8 hiljada muslimana.
Skrenuo sam sa teme, ali me je toliko iznerviralo ovakvo idiotsko ponasanje. Najbolji je bio (musliman) Rasim Ljajic koji je izjavio da ne moze Srbija biti odgovorna , nego samo pojedinci sa imenima i prezimenima.
Posle dekalarcije koje su podneli Korac i Micicka, i Radikali podnose neku deklaraciju o zlocinima, ne znam samo ocemu se tu konkretno radi...itd.itd.
Davinic najavljuje mogucu oruzanu pobunu Siptara...Sve bolje od boljeg...
Ocekuje nas VRUCE LETO
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!