06-04-2005, 06:33 PM
Quote:mi krivi za Markale, za mnogo drugo
Погледај извјештај Португалаца, Руса, Американца...УМПРОФОР-а да ли су Срби испалити те гранате!!!
Имаш документ мислим на овој страни...
Заиста не можеш побјећи од свога...кренеш као неку објективну причу па се вратиш како су Срби убијали цивиле...
А у Сарајеву нису убијани цивили?
У Кравици нису убијани цивили?
У Братунцу нису убијани цивили?
У Скеланима нису убијани цивили?
У Горажду нису убијани Срби?
...
Зашто Силајџић није у Хагу? Па он и Алија су били главни за муџахедине, Алија им дилазио у посјету, Алија је посјећивао логоре за Србе, хоћеш да кажеш да у тим логорима нису били цивили?
Зар је лаж да су команданти њихови били локални муслимани? Зар је лаж да их је било 2 000, што је пичкин дим и да су чинили само костуре једница, а да су остали били локални муслимани?
Јасно је зашто се све жели пребацити на муџахедине, жели се сваки злочин свалити на њих!!!
Зашто команданти логара и чувари из Чапљине и Мостара нису оптужени већ су слободни и имају службе државне као награду? Немој ми рећи да је то било под контолом усташа, јер сте заједно били и као чувари и као командно особље у тим логорима...
Ти стављаш примјер Хага, а сам си рекао да један умоболник који је стрељао људе је већ изашао из затвора, зар је то правда?
Кажеш како Срби причају нисмо ми, а ти стално потенцираш да су Срби убијали цивиле, а муслимани само заробјенике!!!
Ја разумијем зашто муслимани надувавају бројеве, јесу највише страдали, али ГЕНОЦИДА није било!!! Све да је тачан и број који говоре муслимани од наводних 8 000 то није геноцид јер су жене и дијеца аутобусима пребачени на муслиманску територију!!!
Довољно је само прочитати Дневни Аваз и све ће се поклопити:
- Iskreno vjerujem da će to biti danas i svakog trenutka. Najvažnije stvari za BiH odvijaju se u ovoj i idućoj godini.
Pored hapšenja to je presuda protiv Slobodana Miloševića i proces pred Međunarodnim sudom pravde u tužbi BiH protiv SCG početkom naredne godine. S tim u vezi mislim da danas više nego ikada moramo zbiti redove i osigurati maksimalnu podršku i saradnju sa ova dva suda.
Mi smo u plej-ofu i svaka greška više se ne da ne može ispraviti, nego definitivno može srušiti sve do sada urađeno i BiH onemogućiti tako željene presude o genocidu.
Зар треба бити паметан да би човјек разумио поруку?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!