06-04-2005, 07:09 PM
Ako se uzme broj stradalih srpskih civila u okolini Srebrenice koji iznosi oko 1300 zrtava(koji su na najgnusniji nacin ubijeni), plus 3000(najmanje) srpskih civila koji su pobijeni u Sarajevu dolazi se do impozantnog broja civilnih zrtava i na Srpskoj strani. Medjutim ja nigde nisam cuo, procitao, video da je iko od stranih zvanicnika ikad javnost upoznao sa ovim zrtvama. Uzmimo u obzir da je u broj srpskih zrtava u SA u ovom slucaju minimiziran i nije preuvelican kao sto je to slucaj sa Srebrenicom.Sta je sa civilima iz Krajine?Proterani su sa svoje vekovne teritorije a mnogi su i igubili zivote u tom progonu.Vidis u ovom slucaju ta tvoja Evropa zajedno sa Amerikom je zatvorila oci i cak sto vise je naoruzavala Hrvatsku vojsku (Nemacka,SAD), pa je i sam Bil Klinton u svojoj skoro objavljenoj knjizi napisao kako je navijao za hrvatske i muslimanske snage za vreme rata u Bosni i Hrvatskoj i prizeljkivao njihovu pobedu.I to kaze predsednih najmocnije drzave na svetu koja treba da ima ulogu svetskog policajca i da bude neutralna.U Hrvatskoj je prakticno ucinjeno etnicko ciscenje i niko to u svetu nije osudio a kada se nesto slicno desilo na Kosovu taj isti svet je u startu optuzio Srbiju i srpski narod i bombardovao istu. A to sto kazes 'da li je moguce da pola Evrope laze"je smesno. Jeli za tebe merilo postenja ta Zap. Evropa na celu sa Sjedinjenim Americkim Drzavama koji gledaju samo svoje interese i koji ce pisati istoriju onako kako njima odgovara. Tadodje bi te mogoa razuveriti i za Markale jer je velika laz da su Srbi ucinilo to zlodelo, pa je i sam Alija Izetbegovic pred smrt priznao da to nije ucinila Srpska strana nego muslimanska ali se to krije i ne iznosi u javnost ali me mrzi da pisem i ubedjujem se sa tobom s obzirom da od toga nema vajde jer ni ti ni ja necemo promeniti nasa misljenja.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda