06-05-2005, 01:38 PM
Срби су муслиманке и њихову дијецу пребацили аутобусима до ваше територије, са другре стране орићеви јуришници су клали све од колијевке до старца!!!
Сребреницу неможемо да гледамо као посебан случај, Сребреница је посљедица Орића и таквих као што је он!!! наравно што није оправдање за убијање заробјеника, али ЖЕНЕ И ДИЈЕЦУ Срби нису убијали...
Зар је Геноцид спровести непријатељеву нејач до његове територије?
Већ ти рекох:
ТАЈ ИЗВЈЕШТАЈ ЈЕ ДОНЕСЕН ПОД ПРИНУДОМ ПЕДИЈА ЕШДАУНА!!! Комисија није имала истраживачку слободу!!!
Јесу ти"српски" извори, у пичку...Вјеруј ми да једино ко више мрзи Србе од Анте Павелића су фрикови из Времена и Б-92...
Опрости,
зар нису напустили положаје и ударили 100 км кроз српске положаје под оружјем!?
Није ваљда да када се појаве Срби они баце оружје, ови их заробе и побију...
Да ли су убијани заробљеници, вјерујем да јесу, али оно што смо гледали је стрељање шесторице муслимана за које не знамо ни ко су ни шта су радили током рата и то није масован злочин...
Злочин јесте, али није ни масован ни монструозан, како се поступало у овом рату са свих страна, метак је најблаже речено милосрдан...
Како не схваташ да се Сребреница у Србији злоупотребљава да би се Србија САХРАНИЛА...
А да ви реално сагледавате своје злочине...зајеби ме, читам ваше новине од Аваза до недељника сваки до једног је исти...
Сребреницу неможемо да гледамо као посебан случај, Сребреница је посљедица Орића и таквих као што је он!!! наравно што није оправдање за убијање заробјеника, али ЖЕНЕ И ДИЈЕЦУ Срби нису убијали...
Зар је Геноцид спровести непријатељеву нејач до његове територије?
Quote:Izveštaj Komisije Vlade RS o zločinu u Srebrenici 1995:
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=384060
Већ ти рекох:
ТАЈ ИЗВЈЕШТАЈ ЈЕ ДОНЕСЕН ПОД ПРИНУДОМ ПЕДИЈА ЕШДАУНА!!! Комисија није имала истраживачку слободу!!!
Јесу ти"српски" извори, у пичку...Вјеруј ми да једино ко више мрзи Србе од Анте Павелића су фрикови из Времена и Б-92...
Quote:Znas sta su masovna pogubljenja, nije to bosanska vojska krenula u probijanje pa u razmjeni vatre poginuli, nego zarobljavanje istih, zatim kao sto si vidio na snimku, masovno ubijanje muskaraca bili vojnici ili ne, imali 14 ili 44 godine.
Опрости,
зар нису напустили положаје и ударили 100 км кроз српске положаје под оружјем!?
Није ваљда да када се појаве Срби они баце оружје, ови их заробе и побију...
Да ли су убијани заробљеници, вјерујем да јесу, али оно што смо гледали је стрељање шесторице муслимана за које не знамо ни ко су ни шта су радили током рата и то није масован злочин...
Злочин јесте, али није ни масован ни монструозан, како се поступало у овом рату са свих страна, метак је најблаже речено милосрдан...
Како не схваташ да се Сребреница у Србији злоупотребљава да би се Србија САХРАНИЛА...
А да ви реално сагледавате своје злочине...зајеби ме, читам ваше новине од Аваза до недељника сваки до једног је исти...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!