06-15-2005, 08:58 PM
Quote:Sokole nije bila minobacacka jedinica, nego 1 minobacac u okviru bolnice, kad su dosli iz un-a i nasli, i rekli da ne moze biti tu pa je premjesten, a granatiranje bolnice i porodilista(koje nije ni blizu bolnice) se nastavljalo 3 godine.
Opet smo tu
Evo ti ja nesto kazem. Sto nikad ne pominjes potpuno unistene bolnice u Modrici? Sto nikad ne pominjes bombardovanje Brckog, Teslica (bombardovali skolu i pokusaj hotela al nije uspelo), Doboja, Smoluce(bila pod obsadom 3 mesecca na kraju se srecno izvukla)...
Kazes genocid? E pa kako to da su u Teslicu ostali muslimani? Cak nisu hteli ni da idu? A Srbi kad su dosli iz Tuzle cim su presli na nasu teritoriju poceli da ljube zemlju...
I stalno pominjes kao zlocine pravili mudzahedini? E pa ne bih se slozio sa time bili su i muslimani iz Bosne. A kad smo vec kod stranih dobrovoljaca pa kod nas su bili i Rusi, Grci, Ukrajinci..... i nesecam se da su oni negde sekli glave....
A sto stalno izbjegavas da odgovoris na neka pitanja moja i od hercegovca???
Quote:Genocid nije samo ubijanje, nego i protjerivanje, a nesto se ne sjecam da je tada ko ostao...etnicko ciscenje ti je dio genocida, jakog profesora u...
Jel to tvoj odgovor na one slike koje je postavio fcrs32? Malo ih pogledaj pa onda nesto pricaj a ne da stalno seres kako ste samo vi najebali a mi nismo. I negde si pominjao realnost. Ti mi nisi bas nesto realan.
Pozdrav.