Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
Мислим да се скренуло са теме... Не знам за друге али могу да кажем у своје име, претпостављам да никоме нису потребне похвале нити тапшање по рамену... Не идем на утакмице због тога, не пишем извештаје због тога, не одем повремено на стазу да би сликао због тога... У питању је нешто што се ради због групе, да помогнеш другарима, да учиниш, бар сам ја тако и почео овде на овом сајту, да даш свој допринос неком вишем интересу...

Кад је већ почела да иде тема у правом смеру (пре пар постова), све ово што сам набројао у претходном пасусу фали нашим клинцима.... Све мање се на Север долази због Звезде, због љубави према клубу, према групи, све више је у питању фазон, штос, бити виђен, знати опасне момке са трибине, итд .... На таквим темељима који су више него климави се кућа не прави... Ја би искрено волео да чујем решење за овај проблем и како да едукујемо младе нараштаје како би као у последњих 15-ак година на сваких 5 година добили по пар десетина квалитетних људи из сваке генерације који су носиоци идеје која води нашу трибину... Већ 3-4 године се не појављују нови људи који значе нешто за Север... Неко ће се можда и увредити од млађих, али опет понављам, појединци су са 19-20 година већ увелико водили трибину и креирали сва дешавња на истој...

Што се мене лично тиче, нисам патетичан и то сам рекао и Кизи, ако је интерес групе један форум, једна идеја, сам сајт ће опстати и увек ће бити нових и правовремених слика, видео материјала као и извештаја, али овај форум није светиња и најмањи проблем је да се угаси, реконструише или да се једноставно неки интересантан подфорум пребаци на д.нет, тако размишља и он сам... Стога иако пишете у следећим данима, сви ви који волите овај форум пишите трезвено, без провокација и глупирања, тренутно је сезона одмора и нема дешавања ни у навијачком свету, али чим се захукта црвено-бела машина знаће се и даља судбина форума... Неки велики захвати не могу сада да се одраде јер доста људи није у БГ-у... Из једне моје претходне реченице може да се извуче добар наслов за тај јединствени форум: ЈЕДАН ФОРУМ, ЈЕДНА ИДЕЈА, ЈЕДНА ПРИЧА...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Red Star Forever - 07-18-2008, 10:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)