07-10-2005, 06:09 PM
Quote:Kako je veliki turski humanista i borac za pravdu raskrinkao sam sebe...
Dzabe ti svo ono vreme utroseno na pokusaj ispiranje mozgova...
Ne ispiram nikome mozak, pogotovo vama jer bi to bio sizifov posao, a ne znam sta ti nije jasno u prethodnom postu?
Vi pravdate Srebrenicu ubistvima Srba od strane Oriceve vojske, znaci da bi svaki Sarajlija onda pravdao ubistva Srba kao osvetu zbog onog sto je radila srpska vojska u Sarajevu, ali srecom mi osudjujemo takav zlocin, jer nismo kao VI, a i Sarajevo je pokazalo da je iznad svih takvih, jer danas ipak ima Srba u Sarajevu upravo zato sto nije izvrsen nit genocid nit etnicko ciscenje nad njima, kao sto je nad Srebrenicanima, ali sta ti pricam o humanosti, prvo nauci sta je to. Ostalo ne znam sta ti nije jasno to da ce mozda opet neko cekati pognute glave u 'zasticenoj zoni' i vjerovati sprskoj rijeci?! Vidio si na snimku one 6-rice Srebrenicana sta se desava sa takvima.
@LukaLoko Koji crni zapad, onaj isti sto je Srbe osudio da su ucinili genocid i agresiju na Bosnu?! Znaci Zapad je u pravu kad vama to odgovara. Koji crnih 5.000, znas ti sta je 5.000 vojnika ekstremista spremnih na smrt?!