05-30-2005, 01:01 PM
Quote:Alo ljudi bre jel ste vi normalni? Kakav bre crni Piksi mafijash? Shta treba da mi vodi klub iz Francuske? Njega bre boli kurac i za klub a pogotovo za navijache. S obzirom da sam navijach i da se smatram delom severa koji je on zajedno sa Vuksom Fuksom pokushao da ugasi, nikada necu biti za njegov dolazak. Ne bi sad da pochinjem prichu o reprezentaciji i FSSCG-u ali videlo sa kakve su njegove organizacione sposobnosti. Moze i Karic da dodje u klub i da privuche sponzore ali taj Karic ce gledati da on ostvari profit a za klub ga boli kurac. U klub treba da dodje neko ko dishe za Zvezdu, u chijim venama teche crveno-bela krv. Sever je Zvezda, a Stojkovic je krenuo protiv severa, shto znachi da je protiv Zvezde.Varas se Cvele ne pripada "staroj gardi" on se posvadjao bio sa Dzajom bas zbog toga sto je hteo da podmladi celu administraciju i da se resi strackog doma a Dzaja nije hteo da najuri dugogodisnje ortake.Takodje Cbele je i dalje u fudbalu i prati sta se dogadja,nesmes da ga zoves pijandurom ako nemas dokaze itd,a JA nisam mislio da Cvele bude KRAJNJE resenje nego da bude jedno vreme dok ovi mladi nestanu na noge i dok ne iskoluje nekog naslednika pored sebe(tu se pominju ,DIKA,i Vlada Jugovic).A inace za razliku od "starackog doma" Cvele se dokazivao i u vreme sankcija i mnogo kasnije kao pravi kordinator a nije se samo pozivao na BARI!!!!!!!!!
Cvele je mator, verovatno se odao picu, a ne treba nam josh jedan tvrdoglavi lik iz "stare garde" poput Vujina ili Dzajke.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!