05-30-2005, 10:46 PM
Meni samo nije jasna ta hrabrost Piksija da uopste komentarise svoje postavljanje za predsednika a kamo li da razmislja o bilo kakvom sedanju u fotelju... i jos ako tribina podrzi Piksija onda stvarno... pa ljudi do juce smo ga prozivali zbog FSSCG a sad od jednom zvaka da ako bude predsednik Zvezde nece biti ista vezara... nisam bas razumeo zvanicni stav delija koji sam danas procitao u novinama (narano ako je tacan) da DELIJE nemaj nista protiv Piksija... Nas prvenstveno *ebe zakon koji ne dozvoljava privatizaciju tako da od te price da ce neko doci sa kesom nema nista, jer niko nije lud da ulozi a da ne moze da odlucuje... Po meni treba da dodje neko ko ce najmanje da krade ili neko od zvezdi koje imaju kesa pa nemaju veliki interes da uzmu i ovo malo sto nam je ostalo... prvenstveno mislim na Jugu jer koliko je on ucinio za Zvezdu ne treba komentarisati, i to sto je izjavio da nema nista protiv Piksija je samo zvaka za novine, jer sam siguran da on sa Piksijem i nije u dobrim odnosima...
Toliko od mene, znam samo jedno, ako Piksi kojim cudom dodje na "vrh" sever ostaje bez nekoliko ljudi, za koje sam siguran da misle isto kao i ja...
Одакле знаш за људе из врха севера?
Toliko od mene, znam samo jedno, ako Piksi kojim cudom dodje na "vrh" sever ostaje bez nekoliko ljudi, za koje sam siguran da misle isto kao i ja...
Одакле знаш за људе из врха севера?