Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предлози за сезону 05/06
Значи на овом топику дајте предлоге везане искључиво за Север и Делије у сезони 05/06 а и у будућности.
Ваши предлози у вези гостовања, екипа из унутрашњости, изгледа трибине, маркетинга, и свему што вам пада на памет.

Ја ћу почети са проблемом који се везује и за мене, а то су екипе из унутрашњости и њихово активно праћење и понашање на Северу.
1.став-када дође дерби сви су одједном хулигани, навијачи... и сви мисле да су неки битан фактор на трибини на којој су можда 3 пута годишње. Пуно је таквих и Београђана али руку на срце на дербију и европским утакмицама 90% таквих је из унутрашњости. Хтео сам да кажем да постојимо и ми, који смо ту скоро сваку утакмицу(ипак је за нас свака утакмица гостовање) и који капирамо фазон који фурају Делије. Значи то није дебилисање, цепање шеталица, ношење некаквих обележја која немају икакве везе са стадионом и навијачким животом.
2.активно праћење-уколико имате јаку жељу да стварно пратите Звезду и да учествујете у целом том ''пројекту'' Делија, а нисте довољно организовани, немате кеша, покушајте са некима сличним вама из другог града да се договорите да идете заједно. У групу, ма колико вас било, морају да остану они који залужују. Нпр. Екипа из Зрењанина има 8-9 ликова који би кренули на текму, а ови из кикинде 6-7. Зову једни друге и договоре се да дођу на текму тако што ће изнајмити комби јер је много лакше...

наставак сутра ваљда, истиче ми време у кафеу, а до тад ви дајте предлоге за проблеме које мислите да треба решити, све у циљу јачања Севера.
поздрав!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Reply

Messages In This Thread
Предлози за сезону 05/06 - by маникомио - 07-08-2005, 10:24 AM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 07-09-2005, 05:41 PM
predlog za shal - by Delije Kv! - 12-13-2005, 07:54 PM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 12-13-2005, 08:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)