Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предлози за сезону 05/06
Pa ja bih se sa vama slozio u nekim stvarima, a u nekima bas i ne bih.Ja sam navijac iz unutrasnjosti kako vi kazete i nisam od onih koji dolaze samo na derbi i evropske utakmice, ali nisam ni od onih koji dolaze na svaku tekmu.Kalko god bih ja to voleo to je prosto nemoguce.Nije to bas tako lako kao sto izgleda.Strasno me nerviraju ljudi koji misle da vole vise zvezdu zato sto idu na sve utakmice.Ides koliko mozes.Ali kad dodjes ne ponasas se kao kreten.Ko dodje na taj derbi samo da bi se napio i napravio neko sranje, a nezna 3 zvezdina igraca, to nije to.Dodjes i slusas sta ti kazu ljudi koji su tu stalno.I ponasas se kao pravi navijac.A ne kao na onom kupu kad su delije izasle, a dosta likova ostalo(kao da ne propadne karta).To je po meni nepostovanje.
Upravu ste za ljude koji dodju na sever i cute.Mislim da tu nema sta da se prica.Ako ces da cutis ti idi na istok pa cuti.
A za to oblacenje.Pa nek oblaci ko sta ima.Ko je pametan sigurno nece da obuce onaj sal sa sahovnicom.A i ko ga obuce, ne treba da ga zbog toga oteraju sa severa.
Quote:iz prvenstvenog razloga sto nemaju prigodan izgled koji zahteva nasa tribina..
Ovo mi je malo smesno. Smile Nije sever pozoriste.
Za dresove reprezentacije se potpuno slazem sa vama.
..a patrole Kalabic Nikole...
Reply

Messages In This Thread
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 07-09-2005, 05:41 PM
Предлози за сезону 05/06 - by mudric - 07-09-2005, 11:09 PM
predlog za shal - by Delije Kv! - 12-13-2005, 07:54 PM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 12-13-2005, 08:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)