07-11-2005, 12:10 PM
Sto se tice "velikih" utakmica, mislim da je ocigledno da nam fale sipke do istoka i zapada, tj. u sektorima gde je ispisano "D" i "E" (drugo "e"). Cinjenica je da ti delovi prakticno i ne prevaju, a jedan od razloga je sto ljudi ne cuju sta se prica sa sipke. Naravno, reci cete neka cuju sta peva kop, ali dok pesma dodje do krajeva, dok ljudi ukapiraju koja je pesma (meni nije problem jer ih znam sve) - prodje voz. Tesko je uskladiti sve to. Da ne pominjem cinjenicu da ce se vise pevati, ako neko bez prestanka skace po sipci ispred tebe. Takodje, te krajnje sipke bi mozda trebalo da budu pomerene navise i da jedna osoba bude okrenuta ka gornjem delu, a jedna ka donjem.
Druga stvar je da ljudi na sipkama budu isti ljudi, tj. da se ne menjaju iz utakmice u utakmicu (mislim na derbije i Evropu) jer se ljudi identifikuju sa vodjom (takvi smo) i takva osoba kod njih moze da ima autoritet. Vecina ljudi koja dolazi na derbije i Evropu ima neko svoje mesto. Neki vise vole da budu u sredini, neki ka istoku, ka zapadu, vise ili nize. Bilo bi dobro da na najblizoj sipci uvek vide istu osobu(e) jer ce tako pre zapevati, to je bar moje misljenje.
Druga stvar je da ljudi na sipkama budu isti ljudi, tj. da se ne menjaju iz utakmice u utakmicu (mislim na derbije i Evropu) jer se ljudi identifikuju sa vodjom (takvi smo) i takva osoba kod njih moze da ima autoritet. Vecina ljudi koja dolazi na derbije i Evropu ima neko svoje mesto. Neki vise vole da budu u sredini, neki ka istoku, ka zapadu, vise ili nize. Bilo bi dobro da na najblizoj sipci uvek vide istu osobu(e) jer ce tako pre zapevati, to je bar moje misljenje.
..baklje gore, pesma cigana...