07-19-2005, 01:12 PM
U odnosu na 2002-03 broj ljudi na Zvezdinim utakmicama raste za 121%,naravno na to su uticali samo navijaci koji su podigli ogromnu euforiju pred pocetak sezone uz pomoc novog trenera i iznenadjenja Zigica...sledece sezone,ocekivala se prava eksplozija,tako je i pocelo protiv Borca 16000 ljudi-ubedjen sam da bi se tako nastavilo da su rezultati bili totalno suprotni nego sto jesu(Psv)...prosek je prosle sezone vracen na 4500 gledalaca po mechu-znaci nazad u 2003!
Po meni imamo preduslove da vratimo broj ljudi na oko 7-8000 po mechu na nekim i do 10000.
U Zvezdi su se desile toliko gurane i ocekivane promene,evropsko takmicenje-kup uefa(nije ls,al jbg) sa sistemom koji najvise odgovara nasim klubovima,uz neko zanimljivo pojacanje i kontinuitet dobrih rezultata od samog pocetka...
Zanimljivo je da je posle nas najbolju posetu imala Buducnost P 4067,a partizan 3867- :rofl
Od 9-og do 16-og mesta su ekipe iz Bg-a osim Hajduka iz Kule
Po meni imamo preduslove da vratimo broj ljudi na oko 7-8000 po mechu na nekim i do 10000.
U Zvezdi su se desile toliko gurane i ocekivane promene,evropsko takmicenje-kup uefa(nije ls,al jbg) sa sistemom koji najvise odgovara nasim klubovima,uz neko zanimljivo pojacanje i kontinuitet dobrih rezultata od samog pocetka...
Zanimljivo je da je posle nas najbolju posetu imala Buducnost P 4067,a partizan 3867- :rofl
Od 9-og do 16-og mesta su ekipe iz Bg-a osim Hajduka iz Kule