11-16-2005, 01:51 PM
Quote:Sinoc smo u 2. kolu ULEB kupa zgazili Leman.Sve je bas tako. Nije na meni da kritikujem ili jos gore solim pamet, ali ovo nam je bila jedna od kljucnih utakmica u ULEBu, a navijaca kao da se igra u Danskoj, a ne u Srbiji. Ovde vise ljudi gleda badminton
Jako dobro smo igrali. Jeretin se polako vraca u formu od pre 3. sezone. Dragojlovic takodje pokazuje konacno svoje kvalitete. Gurovic povremeno zablista, cesto nam upucuje tri prsta i vice na nas :zbunjen sto me malo cudi s obzirom na njegove godine i iskustvom kod talibana, ali dobro. Nelka nastavi da pruza ovakve partije...
Mali Milosevic je bas dobar igrac, i nadam se da ce ga Sakota vise forsirati. Ima dribling, sut, odbranu i sto je najvaznije za pleja prodor, ulaz, kontrolu i pregled igre. Mozda bi ga ja stavio i pre Jeretina da igra.
Jedino mi nije jasno zasto nas nema vise?
Razumem da ima onih koji ne podrzavaju gumenjarku, ali zasto ULEB kup?
Jedini promasaj ove sezone je onaj tuzni Steven Markovic. Decko je replika jos tuznijeg Savovica. Kao jednojajcani blizanci. Mislim da mu negine noga na polusezoni. Iako mislim da je dobar igrac i da je problem u njegovoj glavi.

,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"