11-24-2005, 11:03 PM
Quote:Mislim da je neozbiljno razmisljati u pravcu daljeg prolaska. Ne zbog rezultata vec zbog realnog stanja u klubu. Nas igracki kadar je tehnicki limitiran i nestrucno vodjen. Nazalost, za razliku od mnogih slicnih timova, mi te nedostatke ne kompenzujemo borbenoscu i zeljom. O ljubavi prema klubu i dresu kao svetinji necu ni da trosim rec. Svetinje su samo nadrkana kola, ribe i ostalo sto ide uz njih...Skoro se sa svim slazem, samo mi nije jasno zbog cega ti je Stojkovic kriv? Pa zna se koliki su dugovi i koliko je zeznut igracki kadar nasledjen od prethodnika. Sta je trebalo svim igracima da da otkaz, a i Zengi sa njima? Ni meni se trener ne svidja jer odvratno igramo, ali se on ne menja na pola sezone pred kup uefa, ako bas ne mora.
Polako. Sacekaj polu-sezonu ili eventualno do kraja fudbalske sezone, pa da zajedno hvalimo ili kudimo.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"