Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h
Stvarno i ja sam impresioniran kako je grmelo posle vodeceg gola Vozdovca,bolje nego posle bilo kog naseg,i cini mi se da ce se sa tim nastaviti i u buducnosti cak energicnijie nego do sada.Ja ne verujem da je bilo 2500 ljudi,ja mislim da je bilo i vise ali samo u kopu ne racunajuci onu "sicu" na zapadu i istoku,i stvarno je bila atmosfera kao na nekoj evropskoj tekmi,stvarno mi je puno srce bilo i bio bih zadovoljan cak i da smo izgubili jer nam tribina stvarno iz utakmice u utakmicu izgleda sve mocnije.Izmedju ostalog skandiralo se ubijenom decku Bojanu Majicu na pocetku tekme a valjda je bio i neki transparent dole ne ogradi posvecen njemu.Invalidi takodje imali trans posvecen svom nastradalom clanu grupe i sedeli su svo vreme do postignuog gola e onda su skocili i navijali do kraja.
Nasa bakljada perverzija,i poslednjih nekoliko minuta je bilo zagrevanje za cetvrtak,i uvezbavanje repertoara pesama namenjenih nasim iskompleksiranim susedima.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Messages In This Thread
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Djape_BBrdo - 08-21-2005, 10:08 AM
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Anonymous - 08-22-2005, 09:25 AM
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Anonymous - 08-22-2005, 09:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)