08-07-2005, 08:20 PM
Quote:Vec trecu sezonu uzimam para na vama prvo kolo samo tako nastavite to je vasa tradicija
Штета што твој клуб не извучемо у првом колу, да разбијемо малер.
Очекивала сам оволику бројност али сам се надала много бољем навијању, обзиром да је трибина била крцата!
Требало је да путујем возом али је испало да се скупила екипа за двоја кола. Жао ми је што се нисам опет возила шинобусом али била сам у мањини, па нисам могла нешто пуно да се буним.

Расположење екипе је било екстра, путарина скупа и мало нервирања по самом искрцавању због забране точења алкохола за време утакмица. Неки су кафићи правили фајронт у сред бела дана и то нас је онако расположене и жедне баш увредило. Ипак после мало цуњања, нашли смо хладовину поред неке хамбургернице и штек са фрижидером пуним хладног пића, кренула је и песма иако је било још два сата до почетка утакмице.
Утакмицу су обележиле песме : "Напред Звездо, Црвена звездо громко ура...", "Ми теби певамо титулу славимо...", "Сад на гол Звезда грми цео стадион...", "Марш на Дрину...", скандирање "Хоћемо победу, победу у Загребу..." и звиждуци играчима...
По повратку кући срели смо пар пута аутобус са нашим манекенима и сваки пут га пропратили звиждуцима и псовкама иако је исти тај бас по уласку у Кулу дочекан топлим аплаузом, придошлих Делија из свих крајева Србије.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)