03-02-2005, 09:17 PM
Quote:A gde su Delije na basketu? Nema nas.
Razlozi davno poznati:
1) Jadranska liga
2) Kosarkasi nemaju pojma
3) Neafirmisan trener
4) Nesposobna uprava koja svima duguje pare
5) Kriminalac Vesic u Upravi
6) Odlicna saradnja KK sa Zandarima, koja meni i ostalima zumira kamere do podocnjaka ... i ne samo to, vrlo jajarski
Kosarkasi nemaju pojma, ali zato fudbaleri kao imaju?! Ajde da ne odemo na pogresnu stranu, pocev od uprave FK koja je takodje svima duzna (mada ja ne znam kome je KK od kosarkasa ostao duzan), kojoj igraci odlaze bez obestecenja, koja uzima kredite da bi isplacivala igrace i tonu slicnih stvari. Koliko sam skapirao ti pricas da KK namesta navijacima pandure?! Bio si sa mnom vise puta na stazi pa sigurno znas kako sve to i na fudbalu funkcionise. Tako da ne znam koja je tu razlika, a povrh svega da uprava FK ili KK namesta navijacima.
Moja poenta je da treba podrzati Zvezdu bez obzira da li je u pitanju FK, KK, RK, OK, jer sem mozda OK, ja ne mogu ni za jednu od uprava gore navedenih klubova ne mogu da kazem da je sposobna. Sve u svemu, od proslog derbija do danas se nije bog zna sta menjalo u odnosima navijaci – KK, pa smo opet bili. Kako god okrenes, ja cu u Pioniru biti...
A za mladju populaciju koja mozda nije pratila Chicago ranije i koja neke stvari ne razume, poenta ja u superiornosti jednog tima nad svim ostalim u jednom duzem vfremenskom roku.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)