03-06-2005, 12:55 AM
Evo vratih se ja mrtav umoran i smrznut pa da napisem nesto ukratko. Dobili smo ih pre svega zahvaljujuci odlicnom navijanju po meni. Znaci, brat mi sada prica da su u jednom trenutku prikazali gorbare kako skacu i vrte salovima, a cuje se nasa pesma. Nislije su isle vozom. Ujutru kada smo stigli i saznali da nema utakmice po gradu ja sam sa jos dva drugara otisao do ortaka koji nam je kupio karte za basket. Zao mi je sto nije igrano na Karaburmi jer bi tada sigurno bilo jos vece divljanje u Pioniru. Ne znam ko je bese pominjao brojnost pre utakmice, ali bez obzira sto su oni bili domacini, nas je bilo vise. Kiza je uglavnom sve rekao, i ja bih istakao bubnjeve koji su me prijatno iznenadili, a i vodja je bio odlican.
Evo i nesto sa B92:
Četvoro ljudi je povređeno, od kojih je dvoje zadržano na dijagnostici i opservaciji u Urgentnom centru posle subotnjeg košarkaškog meča Partizana i Crvene Zvezde, rekao je agenciji Beta predsednik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović.
Beograđani Predrag Simić (1968) i Marko Grčić (1989) zadržani su u Urgentnom centru zbog povreda glave, dok je ostalima pomoć ukazana u hali "Pionir".
Ivanović je dodao i da su ekipe klinike Anlave jednu osobu koja je imala epileptični napad prebacile na dalje lečenje u Urgentni centar.
Na večerašnjoj utakmici dežurale su tri hirurške ekipe klinike Anlave.
Evo i nesto sa B92:
Četvoro ljudi je povređeno, od kojih je dvoje zadržano na dijagnostici i opservaciji u Urgentnom centru posle subotnjeg košarkaškog meča Partizana i Crvene Zvezde, rekao je agenciji Beta predsednik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović.
Beograđani Predrag Simić (1968) i Marko Grčić (1989) zadržani su u Urgentnom centru zbog povreda glave, dok je ostalima pomoć ukazana u hali "Pionir".
Ivanović je dodao i da su ekipe klinike Anlave jednu osobu koja je imala epileptični napad prebacile na dalje lečenje u Urgentni centar.
Na večerašnjoj utakmici dežurale su tri hirurške ekipe klinike Anlave.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
mada za kosmos bas i nisam siguran...