03-12-2005, 04:09 PM
Evo zavrsila se i prva tekma na Mari ove sezone,dobili smo 3:0,igra nije bila neka,ali je bila efikasna.Kada sam usao nekih 40ak minuta pred pocetak,sever sablasno prazan,ja reko nije valjda da nece biti puno ljudi,i bas sam se bio smorio,ali kako se blizio pocetak tekme kop se polako ali sigurno punio.I negde vec u nekom 10-om minutu je bilo extra puno ljudi na severu,iz mog ugla veoma zadovoljavajuca poseta,kop je bio smesten od sipke pa na gore i isao je dosta i u sirinu.Znaci propaganda je uspela,ljudi su se primili,lepo vreme je pomoglo i kada bi uspeli u ovom tempu da ispratimo do kraja sezone tekme bio bi haos.Od rekvizita na pocetku su korisceni jedno 7-8 bubnjeva koliko sam ja uspeo da izbrojim i tri velika barjaka,dva sa grbom bg-a,i jedan BBRS.Bio je raznovrstan repertoar pesama da uopste nema svrhe nabrajati,ali cini mi se da nismo bas zvucali dobro u odnosu na broj ljudi koji je bio,ocekivao sam da svaka pesma grmi.E u drugom poluvremenu nastaje ludnica,na poluvremenu su podeljene zastavice,zastave i zastave na dve motke+jedan mini informator o marketingu delija.Odradjeno je dosta novih zastava na dve motke,i puno malih zastavica sa grbom kao sa onog novog sala ponos grada.Znaci bas je bilo extra,popaljeno nekolicina baklji,dimova(crvenih,narandzastih,ljubicastih),i normalno to je sve dosta podiglo atmosferu i bilo je bolje navijanje u drugom poluvremenu,pogotovu je dobro prosla ova nova pesma sa derbija "na,na,na,na...zvezda,ooo,ooo,ooooo zvezda..." koju smo pevali bas jedno duze vreme uz odlicnu pratnju bubnjeva.Sa tom pesmom smo i ispratili igrace na kraju.Znaci dobro je bilo ali opet ponavljam koliko je bilo ljudi moralo je mnogo bolje.Oduzeta je i jedna zastava "Napred Vosa" bela sa crvenim slovima,sad da li je to bilo pre tekme,ili nesto od ranije ne znam.Slanina je isprozivana samo jednom i to po zavrsetku tekme sa "ko je slaninar taj pi*ka nije,jer slaninara i pi*ka bije :finger .Do sledeceg spektakla...
Pozz
Pozz