05-19-2003, 10:22 PM
Navijanje je bilo odlicno, mozda i najbolje u nekoliko poslednjih utakmica. Kop je cinilo preko hiljadu ljudi a u pojedinim trenutcima
citava hala je skakala, ukljucujuci i nas dole u parteru koji smo se brinuli da svi vi koji niste bili na tekmi vidite kako je to izgledalo.
Pocetkom II poluvremena upaljena je jedna baklja u gornjem delu kopa sto ce te videti kada WM postavi fotku. Navijaca iz predgradja nije bilo, a i da ih je bilo ne bi bilo neke veze ili razlike. Navijanje je vodjeno odlicno, cak mislim da je D. najbolje vodio navijanje po mom skromnom misljenju. Jedino sto kvari utisak o ovoj utakmici, to je rezultat na njenom kraju. Pokusavalo se sa srcem na teren i ostalim stvarima, ali treba priznati realnost ovog tima bez trenera. U jednom trenutku se culo i Zmago odlazi, ali to je bilo vise odraz besa nego nekakav navijacki stav tribine kao takve... Nakon tekme svuda u okolini bilo je crveno-belo, jer je stvarno puno ljudi bilo iako je hala po uglovima bila slabije popunjena. Igraci su pozdravljeni za citavu sezonu. Nije mesto i vreme da se sumiraju utisci, ali barem sto se navijanja tice ova sezona bila je pun pogodak. Uz nekoliko manjih gresaka, ali to sada nije bitno.
Eto, toliko od mene, video i foto materijal, tokom noci ili ujutru. Neki od vas su primetili
neki nisu ali Caffe sada ima dve digitalne kamere koje u mnogome olaksavaju rad. 
poz,
budimir

Eto, toliko od mene, video i foto materijal, tokom noci ili ujutru. Neki od vas su primetili

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!