03-15-2005, 07:47 PM
Veruj mi Vucko da cak i Srbi koji su proterani odozdo ne mrze i ne znaju da mrze kao sto ustase mrze nas... S obzirom da mi je majka i cela rodbina sa njene strane iz Knina znam o cemu pricam... Jednostavno to nosimo u genima... Nismo takvi i tacka... A i da oni imaju komplekse i to nije nista novo... Slucajno sam pre godinu i po bio poslom u zagrebu...Ljudi vi ne verujete i ne mozete da zamislite koji su to kompleksi... To cak u odredjenim momentima poprima oblike vrlo ozbilje bolesti!!!
A sto se tice gostovanja.. Mozda... Nekada... Mislim da znaju oni ko su navijaci Zvezde i imaju negativna iskustva sa nama tako da bi se verovatno jos bolje organizovali i pitanje da li bi nas pustili da dodjemo... Izmislili bi nesto verovatno... I realno koliko nas redovnih je spremno da kaze da bi sto posto krenuli tamo...
A sto se tice gostovanja.. Mozda... Nekada... Mislim da znaju oni ko su navijaci Zvezde i imaju negativna iskustva sa nama tako da bi se verovatno jos bolje organizovali i pitanje da li bi nas pustili da dodjemo... Izmislili bi nesto verovatno... I realno koliko nas redovnih je spremno da kaze da bi sto posto krenuli tamo...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "