03-16-2005, 05:06 PM
Milslim da je supreme sve rekao... Suvisan je svaki komentar posle toga... pa videli ste njihovo navijanje i protiv nas na basketu (dok su dolazili) a i protiv groblja sad na rukometu... Imaju dve ustasko-patriotske pesme, tri u kojima se kolju Srbi i dve i po koje su posvecene njihovom klubu... I kad se potrose te pesme splasne i atmosfera... Imaju dva i po transparenta, totalno glupe i debilne koreografije... Ne vidim tu neki navijacki izazov... Jedini izazov je da odemo i da prezivimo rat i sa navijacima i sa simpatizerima i sa decom i sa zenama i povrh svega sa murijom i vojskom... Jer oni nas toliko mrze da bi na kraju palo zajednicko jebanje keve Srbima tj. navijacima iz Srbije...
Ne kazem ja da se bojim svega toga... Daleko od toga... Pa ja sam bio tamo sam samcat kad mnogima to nije ni padalo na pamet... To manje vise, ali ni najmanju provokaciju nisam dozvolio a bilo je dosta pokusaja... Ali ne zelim da pricam o stvarima koje su samo meni poznate...
U svakom slucaju, nemam nista protiv da ih odvalimo negde i nekada, razlog je nebitan, patriotski, navijacki, moze i sve zajedno... A da li ce to biti u zagrebu, u to tesko da mogu da poverujem sada sa ove distance...
Ne kazem ja da se bojim svega toga... Daleko od toga... Pa ja sam bio tamo sam samcat kad mnogima to nije ni padalo na pamet... To manje vise, ali ni najmanju provokaciju nisam dozvolio a bilo je dosta pokusaja... Ali ne zelim da pricam o stvarima koje su samo meni poznate...
U svakom slucaju, nemam nista protiv da ih odvalimo negde i nekada, razlog je nebitan, patriotski, navijacki, moze i sve zajedno... A da li ce to biti u zagrebu, u to tesko da mogu da poverujem sada sa ove distance...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "