03-17-2005, 07:05 PM
E popizdeo sam kad sam saznao za cenu karata... I jos nesto sever je skuplji i od istoka i od zapada!!!Mislim da to jos nije zabelezeno u istoriji fudbala... Pa sta oni misle da smo mi ovce???!! Jebes mi sve kad je ovo definitivno zemlja bolida... E dva lopova iz bivseg rezima koji su do sada trebali ne da budu u zatvoru nego streljani (zika mustikla i bogoljub prevarant) nas deru kao majmune sa cenama karata... Sadsam i definitivno ubedjen koliko je 5.oktobar jedna totalno nedovrsena prica!!!
Nalupetah se ja zbog jebenih 300 kinti a zbog Zvezde sam ih potrosio 10 000 puta po 300 ali u momentu mi puko zivac i eto... Vec sada znam klince koji danima pricaju o zemunu da jednostavno nece imati kesha za tekmu... Kriza je jebiga,nema se... Lako je meni kad radim i eventualno mogu jos nekome da se nadjem za kintu ali... U svakom slucaju dobro je sto se saznalo par dana pred utakmicu da se ljudi spreme...
U svakom slucaju ne sumnjam da ce nas biti dosta u zemunu i ocekujem dobro navijacko izdanje a i momci na terenu bi mogli da daju jedno bar 063 komada...
Nalupetah se ja zbog jebenih 300 kinti a zbog Zvezde sam ih potrosio 10 000 puta po 300 ali u momentu mi puko zivac i eto... Vec sada znam klince koji danima pricaju o zemunu da jednostavno nece imati kesha za tekmu... Kriza je jebiga,nema se... Lako je meni kad radim i eventualno mogu jos nekome da se nadjem za kintu ali... U svakom slucaju dobro je sto se saznalo par dana pred utakmicu da se ljudi spreme...
U svakom slucaju ne sumnjam da ce nas biti dosta u zemunu i ocekujem dobro navijacko izdanje a i momci na terenu bi mogli da daju jedno bar 063 komada...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "