09-22-2005, 09:19 PM
Drago mi je sto se dotakosmo price o dresevima... Zamolio bi ljude da te fush dreseve ne nose ni na fudbalu u u parkicu u kraju, a kamoli sa njima da dolaze na stadion... Naravno, nemaju svi pare za originalni dres, ali onda bolje i da se ne kupuje... Mislim da je bar sto se tice oblacenja doslo do nekog pomaka na tribini... Potez sa pravljenjem majica i salova je dosta doprineo tome... Treba pohvaliti i neke grupe koje godinama vode racuna o izgledu svojih clanova, majice, duxevi, salovi, stalno se izbacuju nove stvari i to uglavnom sve boljeg i kvalitetnijeg izgleda... Radjaju se nove ideje i tako kvalitet isplivava na povrsinu.... A sto se tice cene majica, imam neka iskustva sa pravljenjem istih... Sa desetak drugara sa kojima sam bio redovan na utakmicama jos pre 3-4 godine pravio sam majice koje su nas jos tada u najeftinijoj mogucoj varijanti sa sve stampanjem ispale oko 370 kinti... Inflacija, rast evra, bolji kvalitet ovih ds majica, pa uporedite vi kojima je 600 kinti mnogo i sve ce vam biti jasno... Toliko!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "