Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Супер лига за кошаркаше
Звезда - Слога 128-73.

Одлична утакмица. Сви играчи су добро одиграли. У последњих 5. минута играо је и Тадија и то је врло добро искористио. Џо и Славко стандардно добри.

Само поређења ради, Слога је против Војводине ове сезоне у I лиги одиграла 1-1 (83-74 и 88-95). Знам да то није мерило, али овај резултат нам даје наду да ће, можда и титула ове године завршити у нашим рукама.

Иначе у хали се осетило да је реч о нашој лиги. На такав утисак утицао је гробарски судија грбави Димитријевић, који надам се неће судити следећи дерби...

Што се Авоџобија тиче, дечко је оперисан од кошарке. Али имам скок, снагу и осећај да асистира у правом тренутку. Својим неартикулисаним потезима ме подсећа на Родмана... Мало изгледа као изгубљен и у времену и простору. Иначе његова "лепша половина" се појавила у партеру у мајци на бретеле и трицепсима и бицепсима на којима би могли да завиде и професионалци у НБА лиги.

На крају следи дерби и било би веома важно да победимо што због ривалитета, што због удаљавања талибана од титуле.

Да ли неко зна који је тачно систем такмичења?

Да ли после лигашког следи плејоф део такмичења?

Лигашки део ће трајати до прве половине јуна месеца, па ми је мало не логично да постоји још и плејоф.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply

Messages In This Thread
Супер лига за кошаркаше - by Бока - 04-17-2005, 01:02 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)