04-02-2005, 05:07 PM
Evo da i ja kazem nesto:
Tek prva moja prolecna tekma ove sezone
.Par ortaka se juce organizovalo pa sam i ja upao u tu kombinaciju.Posto u ovoj zemlji jebe lud zbunjenog nismo ni znali kada tacno tekma pocinje pa smo pred Maru stigli oko 1:15 i tada saznajemo da pocinje u 2.S obzirom na lepo vreme ocekivao sam mnogo vise ljudi na istoku i zapadu,ali prevario sam se.Verovatno je uticao i jebeni tv prenos.Ponovo se kasnije ulazi i to je vec tradicionalno...
Repertoar pesama raznovrstan,dosta se forsirala nova pesma,koja je po meni bolje zvucala u 1. nego u 2. poluvremenu kada smo je cini mi se malo ubrzali.Jos par tekmi i ova pesma ce sigurno biti mnogo bolje otpevana.
Opet je bilo "fotografa" sa mobilnim telefonima,ali ne previse cini mi se...Fora je bila kada je pred pocetak poluvremena neki klinac iznad mene rekao "Brate sad ce koreo",a drugi dodaje "Ajd' da zauzmemo poziciju da slikamo"
)
Sve u svemu lepo subotnje popodne,dobro nase izdanje,a i fudbaleri su dobili...idemo dalje
Tek prva moja prolecna tekma ove sezone

Repertoar pesama raznovrstan,dosta se forsirala nova pesma,koja je po meni bolje zvucala u 1. nego u 2. poluvremenu kada smo je cini mi se malo ubrzali.Jos par tekmi i ova pesma ce sigurno biti mnogo bolje otpevana.
Opet je bilo "fotografa" sa mobilnim telefonima,ali ne previse cini mi se...Fora je bila kada je pred pocetak poluvremena neki klinac iznad mene rekao "Brate sad ce koreo",a drugi dodaje "Ajd' da zauzmemo poziciju da slikamo"

Sve u svemu lepo subotnje popodne,dobro nase izdanje,a i fudbaleri su dobili...idemo dalje