Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reflex-CZ
Kasnim 1 dan ali nikad nije kasno... Za one koji nisu bili...
Pokupismo se nas par sa fudbala kao ajmo do Zeleznika malo da se opustimo i pogledamo 'oce li najzad Zvezda zaigrati kako treba a i malo da pustimo glas ako zatreba....

Ispred hale je izgledalo da ce biti jako dobra poseta ali cak ni lokalci nisu bili previse zainteresovani pa je unutra bilo 70% popunjeno...

Znate situaciju sa gumenom ligom ali iskreno sam se iznenadio kad sam ispred hale i unutra video bar 10-tak vidjenijih ljudi sa severa... Jedan od njih Kizin omiljeni vodja... Elem ne formira se kop i svi pomenuti sede do nas uzivaju u tekmi i pada povremeno prozivanje igraca i sudija...

Najsmesniji momenat, bar meni je bio ulazak njihovih "navijaca".... Znaci klinci koji u proseku imaju 14-15 godina i vodja koji je blago retardiranog izgleda sa 20-tak godina... Tu je i par lokalnih psihopata sa njima koji vriste, glume boksere i slicno... Ma cirkus... Smejanjem sam nadoknadio bedacenje za sve lose momente koji su me zatekli u poslednjih mesec-dva...

Ljudi se su kao cimali, navijali, ali blago receno sem papagajskih pesama nista od njih... Jedino vredno spomena su njihovi bar salovi koji su simpaticni...

U trecoj cetrvrtini formira se i nas kop od strane lokalnih likova koji verovatno nekada dodju i na Marakanu i u Pionir pa eto znaju pesme i nije to izgledalo lose s obzirom na sve okolnosti... pred kraj se bas zakuvalo na terenu pa smo i mi ostali zivnuli i eto u veoma bledom izdanju Zvezda je nekako dosla do pobede...

Kad smo izasli iz dvorane jos uvek je bilo Sunca napolju pa eto mozda simbolicki je najavljivalo bolje dane i za Zvezu i za nas... Mozda sa pocetkom super lige bude sve drugacije na tribini... Ne znam za Vas ali ja bi se stome silno obradovao....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
reflex-CZ - by Red Star Forever - 04-03-2005, 08:43 PM
reflex-CZ - by Anonymous - 04-04-2005, 03:50 PM
reflex-CZ - by paki035 - 04-05-2005, 10:46 PM
reflex-CZ - by sezione ruma - 04-06-2005, 07:01 PM
reflex-CZ - by Gigac_FCRS - 04-07-2005, 11:04 AM
reflex-CZ - by bjcz - 04-07-2005, 11:50 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)