Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............
Evo neki moje vidjenje i izveshtaj sa utakmice.
Oko pola 7, svi smo zujali kod taxija u nadi da ce glodarski korteo sa tekme partizan-zeleznik proci tuda ali to se nazalost nije desilo jer su oni skrenuti od strane murije josh mnogo pre. Ulazimo u halu oko 7 i krece navijanje. Moram da priznam da nikako nisam zadovoljan nashim navijachkim izdanjem danas. Pola krivice ide na dushu igrachima koji dobijaju nulu za trud i zalaganje, a druga polovina ide na dushu svima onima koji se ucute kad Zvezda gubi. Ono shto ja pishem stalno po forumu, je to da nije samo vazno da nas dodje puno. To se podrazumeva jer smo najbronija navijachka grupa u Srbiji. Nishta ne vredi ako nas dodje puno a ljudi pevushe ili cute. Glasovi, dlanovi, skakanje, trans, tako se pomaze Zvezdi. To dosta ljudi ne radi. Pa zar da dozvolimo da one crno bele devojchice pevaju glasnije od nas? Jebiga mozda sam ja previshe kritichan i napadan ali jednostavno me nervira chinjenica da ja ostavljam dushu pevajuci i skakajuci, a da chovek iza ili ispred mene cuti/pevushi/pricha sa drugom/gleda mobilni ili shta ti ja znam.
No dosta o ovome, ajmo sad malo o pandurskim psetima, koji onako rushilachki uleteshe na tribinu. Mozda to ovi odgore nisu osetili ali preko mene je palo jedno deset ljudi, jedan viche "aaaaaaa nooooogaaaaa" drugi "ne mogu da dishem, ne mogu da dishem" a da nije bilo jednog like koji je sedeo na ogradi, tachno bi se razbio sa ograde.
AV AV AV AV AV AV AV............AV!!!

Messages In This Thread
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - by Maj 25 - 04-20-2005, 08:35 PM
Rep Srpska - by Rep Srpska 2 - 04-21-2005, 01:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)