Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............
Ona stoka seljacka ne zasluzuje da se komentarise na ovom forumu. Ma ni kevu im ne bih kar'o. Sigurno je pozitivna.
Nego, imam i kritike i pozitivne komentare na sinocno navijanje.
Skupilo se dosta mladjih navijaca u kopu sto samo govori da za buducnost ne brinemo. Medjutim,neko je pomenuo da im moral brzo pada i potpuno bih se s time slozio. Kad kop ne peva jako i homogeno ne mozemo nista ocekivati od ostatka tribine a tako je i bilo na vecem delu utakmice. Bas nas nece pesma kad D... vodi navijanje. Nista licno ali jednostavno je tako. Istakao bih posebno prvo poluvreme. Pesme su nam se pre zavrsavale nego sto su pocinjale. Imale su neki ,meni ne poznat, brz tempo. I najobicniji detalj na parketu znacio je da pola kopa stane sa pesmom. Ziv sam se pojeo! Kao i uvek bilo je dovoljno samo malo istrajnog navijanja pa da utihnemo one sto misle da su nam rivali na tribinama. Za ponos nam je veci deo drugog poluvremena kada smo navijali za ono sto nam je u srcima a ne za ono sto smo mogli da vidimo na terenu. Istakao bih da su se sudije potrudile da upropaste nasu ionako obezglavljenu igru. Vidimo se braco u subotu pa da im s pjesmom opalimo novi samar.

:jebanje ih do bola

S VEROM U BOGA
SLOBODA I UJEDINJENJE

Messages In This Thread
Rep Srpska - by Rep Srpska 2 - 04-21-2005, 01:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)