Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............
Ja ne znam da li ovaj forum posecuju gluvo nemi ili shta. Ne kazem da je bilo katastrofalno navijanje, kao Boka, razbili nas nisu i nikada nece ali su nas par puta dobro nadjachali.
Oni koji su ste gledali tekmu preko TV-a nisu kompetentni da bilo shta seru. Prvo shto je kamera na nashoj strani pa normalno da cemo se uvek chuti jache nego oni, ali zato njihovu tribinu vishe prikazuju. Prochitah negde na temi, da smo ih "jednostavno razbili". Pa ljudi budimo realni, ja sam stajao u trecem redu i da znate samo koliko puta su vodje povele neku pesmu a ona ili nije prihvacena ili je otpevana preko kurca. Videlo se par puta na D.....om i L.....om licu razocharanje i bes shto niko ne peva. Pa kolko su samo puta zaustavili pesmu i obratili se tribini zbog losheg pevanja. Koliko puta je recheno "ne gledajte utakmicu! Navijamo sve vreme, do kraja"?
Znachi verujte mi ljudi, ne pricham ovo zato shto volim da serem kako je sve loshe i katastrofa. Nije! Ali mi nije jasno kako vecina ljudi sa ovog foruma misli da je pevanje bilo "fenomenalno" i da smo ih "unishtili" kad sam ja bio na toj istoj tribini i zajedno sa isfrustriranim ljudima oko mene pokushavao da animiram masu da peva. Dakle, ili neki od vas ne znaju shta znachi dobro navijanje ili ciljate veoma nisko pa se zadovoljavate prosechnim izdanjima. Budimo realni...

Messages In This Thread
Rep Srpska - by Rep Srpska 2 - 04-21-2005, 01:05 PM
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - by Maj 25 - 04-21-2005, 02:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: