04-23-2005, 07:52 PM
Posto ste vec pisali izvestaje,a i tek ce biti napisan glavni da onda samo dodam par nekih mojih utisaka.Prvo kad sam dolazio kolima,uz Drajzerovu ide grupa od 50-ak grobara,par njih je nosilo i stangle neke,i opusteno prolaze kroz taj deo,pored bolnice Dragisa Misovic uzbrdo,prvi put vidim da iz tog pravca dolazi njihova veca grupa,ja se onda bio parkirao kod gornjeg dela bolnice i sa ortakom krenuo i nalecem opet pravo na njih tu kod bolnice,imao sam doduse na sebi samo znacku Olimpijakosa pa izgleda nisu primetili i samo su prosli nesto se mrsteci.Ne cudi me kakva su stoka da sam imao neko vidljivije obelezje sta bi bilo.Na tekmi je u par navrata bilo extra ludilo od navijanja,ali ne moze se postici onim megafonom nista,bolje sam razumeo kad pricaju vodje bez megafona nego sa,jedino resenje je da za tako neke vece utakmice proba da se ponovo stave na atletsku stazu oni zvucnici,drugo resenje nema,krajevi severa uopste ne pevaju,i uvek kasni pesma iz tih delova,stara boljka.ALi onaj propust i debilizam od strane onih volova od redara to u zivotu nisam doziveo,ladno sam primetio kad se taj glodar setao po atletskoj stazi i jos se ja pitam ko li je taj,sta trazi tu,i on skida zastavu.Prosao je pored svih njih,kao da nema zive duse na stadionu :bes ,jebo im ja mater.U pitanju je bila zastava Trebinje odnosno TB CZ sa krstom u sredini,veoma lepa zastava...e tako se lose osecam trenutno,kao da su meni licno oduzeli nesto :bes ,vise me je to pogodilo nego rezultat.A i na proslom derbiju,da li u kupu ili prvenstvu su isto tako nam "herojski" digli zatavu sa istoka.Stvarno nemam snage vise,toliko sam se smorio.