04-23-2005, 09:24 PM
Sve je pocelo kad su cigani dosli do autokomanda, gde su uglavnom bili matorci sa zapada,obicni simpatizeri i poveca grupa grobara koja nesto pokusava kamenicama da dodje do nas.Tu se oni sukobljavaju sa zandarima koji ih potiskuju u Vojvode Stepe a dobar deo njihove ekipe je krenuo ka Slaviji!Mi se zaledjemo i oni krecu u standardnu brzinsku ka Karadjordjevom parku a mi se kod fresa sukobljavamo sa zandarima!Usput smo malo sporijim grobarima koji su se pravili da kao cekaju bas na stanici objasnili neke stvari .Posle toga uz auto-put dolazimo do mostara i lagano gajbama...
Ne znam da li ste izvalili lika u crvenom duxu koji se sa stolicom u ruci zalece sam na cetvoricu grobara kod kaveza!Niko mu nije smeo prici dok on nije dovatio jednog pa su ova trojica "junaka" jurnuli na njega!Respect za lika,stvarno!
p.s.Moze li malo opsirnije pad ovih grobarskih zastava?(cini mi se da su i grobari palili neku nasu!)
Ne znam da li ste izvalili lika u crvenom duxu koji se sa stolicom u ruci zalece sam na cetvoricu grobara kod kaveza!Niko mu nije smeo prici dok on nije dovatio jednog pa su ova trojica "junaka" jurnuli na njega!Respect za lika,stvarno!
p.s.Moze li malo opsirnije pad ovih grobarskih zastava?(cini mi se da su i grobari palili neku nasu!)