04-25-2005, 09:00 PM
To si totalno u pravu, kad je pocelo da se lomi cak je par likova i dobilo batine zbog toga... Ali kad su uleteli zandari, masa je poludela, tu vec nema kontrole, jedini predmet na stadionu kojim kao mozes da im pariras je ta jadna i neduzna stolica koja by the way uopste nije jeftina...
Meni je mnogo gotivnije izgledalo dole kod tunela kad smo pokusavali sakama i nogama da ih olupamo po kacigama i vizirima... Videlo se po facama da im nije bilo svejedno... Ali da su imali naredjenje da reaguju malo jace, mislim da bi nam se ipak najebali keve... Realno... I ovo sa ovim deckom sto su ga upucali, mislim anarhija totalna...
Meni je mnogo gotivnije izgledalo dole kod tunela kad smo pokusavali sakama i nogama da ih olupamo po kacigama i vizirima... Videlo se po facama da im nije bilo svejedno... Ali da su imali naredjenje da reaguju malo jace, mislim da bi nam se ipak najebali keve... Realno... I ovo sa ovim deckom sto su ga upucali, mislim anarhija totalna...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "