05-04-2005, 10:49 PM
Укратко речено солидна бројност, и већа него што сам очекивао,било је неколико ликова из Бг.Навијање солидно,унеким тренуцима сасвим ОК,мислим све у свему добро навијање,мада је доста ликова у 1.четвртини отишло на констатацију жандара да несме да се скаче на столицама?!Где то има да ми је знати само,јебу нас у здрав мозак сви.Али ипак доста њих се вратило и до краја текме солидно навијање.Оним ретардима преко пута који себе називају навијачима је упућена следећа песма:"НОВИ САД НАМ БРУКАТЕ,ВИ СТЕ ПИЧКЕ НАЈВЕЋЕ,ЗАШТО УВЕК БЕЖИТЕ,ПИЧКЕ але.........."и "ТИ СИ НАШ СЕВЕРИНА ВОЈВОДИНА лелале......." где смо им показали где им је место тим како кажу за себе правим граским навијачима и поносу града.Ма смешни су да их више непомињем,све у свему добро одређена текма с обзиром да је радни дан,да није била сва Бг екипа сасвим ОК од овдашње екипе и за разлику од прошлогодишњег издрања.Иначе керова пун курац и као увек само серу нешто.
Иначе неко је поменуо да смо добили 2 разлике, о игри небих ал само да споменем Хендерсона стварно лик има срце за свих осталих једанест играча,стварно свака му част,и наравно тројке су нас ишле ко луде.Ал све у свему било је јебено што е тиче резе,ал ето трећа победа у Суперлиги која значи доста.Поздрав
Иначе неко је поменуо да смо добили 2 разлике, о игри небих ал само да споменем Хендерсона стварно лик има срце за свих осталих једанест играча,стварно свака му част,и наравно тројке су нас ишле ко луде.Ал све у свему било је јебено што е тиче резе,ал ето трећа победа у Суперлиги која значи доста.Поздрав
![[Image: 38968606tp6.png]](http://img68.imageshack.us/img68/3351/38968606tp6.png)