Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-18-2008, 03:39 PM)Ujka Vanja link Wrote: Свакоме се вреднује оно што је добро урадио.Према томе,ако добро радиш сликање и видео секцију не знам што се буниш ако неко овде на форуму напише да је овај део сајта не квалитетан и да треба да се затвори зато што приче не прате данашњи север и једноставно свима нама који жлимо нешто да пишемо много је теже на два фронта то радити него на једном.

Ako je forum u pitanju, sto se mene tice, ja sam za to da ostanemo jedinstveni a ne da se delimo na ove i one.  Samo ne bih voleo da prica koju guramo tako naprosto nestane. Fazon koji smo furali godinama. Ako cemo ujediniti forume zeleo bih da se na zvanicnom forumu otvore dva nova podforuma, jedan sa sportskim temama pod nazivom Teren, i drugi Kafe... za one koji kapiraju opustenciju. Polovina ljudi koji dolaze ovde na forum a nisu registrovani na zvanicnom forumu su mi priznali da im se malo ne svidja sto je vojnicka disciplina tamo... ko da niko nema smisla za humor ili je zabranjeno malo da se zeza... razumem da postoje preterivanja i sto je mnogo, mnogo je. Ovaj moj predlog je po meni odlican. Takva fuzija imala smisla i dobili bi na kvalitetu.

Znam i sam da si licno ukinuo sportske price na zvanicnom forumu, radi cistke i pravljenja strogo navijackog foruma. I uspelo se u tome. Samo ja sam polovinu izbeglica sa sportskih prica na delije.netu primio ovde... jer nisu imali kud. Iako nisu bili navijacki potkovani, svi oni su bili zvezdasi, a potencijalne delije.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by KizaLion - 07-19-2008, 10:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)