Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-19-2008, 10:52 PM)KizaLion link Wrote: Ako je forum u pitanju, sto se mene tice, ja sam za to da ostanemo jedinstveni a ne da se delimo na ove i one.  Samo ne bih voleo da prica koju guramo tako naprosto nestane. Fazon koji smo furali godinama. Ako cemo ujediniti forume zeleo bih da se na zvanicnom forumu otvore dva nova podforuma, jedan sa sportskim temama pod nazivom Teren, i drugi Kafe... za one koji kapiraju opustenciju. Polovina ljudi koji dolaze ovde na forum a nisu registrovani na zvanicnom forumu su mi priznali da im se malo ne svidja sto je vojnicka disciplina tamo... ko da niko nema smisla za humor ili je zabranjeno malo da se zeza... razumem da postoje preterivanja i sto je mnogo, mnogo je. Ovaj moj predlog je po meni odlican. Takva fuzija imala smisla i dobili bi na kvalitetu.

Znam i sam da si licno ukinuo sportske price na zvanicnom forumu, radi cistke i pravljenja strogo navijackog foruma. I uspelo se u tome. Samo ja sam polovinu izbeglica sa sportskih prica na delije.netu primio ovde... jer nisu imali kud. Iako nisu bili navijacki potkovani, svi oni su bili zvezdasi, a potencijalne delije.
Јебо ја матер оном ко измисли интернет!
То што ти Кизо мислиш да је добро отворити ово или оно на делије нету уопште не значи да је то исправно!Кажеш половина људи овде ти рекла за онај форум...а ја те питам кој аполовина?Шта су они допринели северу,јер нек од њих учествује у раду севера сем што долази на утакмице и ради нјосновније ствари???То што је тамо "војничка дисциплина" то је само показатељ да другачије ови форуми не би имали никакву сврху за нашу трибину.Како неко од вас уопште може ишта да предпоставља када не учествујете у директном раду групе?
Ево само да наведем један пример од пре годину дана рецимо...можда мало више.Овд су се писали извештаји у којима је стајало да смо на данашњој утакмици палили велике димове(оне од 15 минута!!!!!).И то је ладно стајало овде на насловној страници и нико се живи није бунио око тога.Онај који пише такве ствари и они који читају то и не реагују СИГУРНО НЕ МОГУ да знају шта је нашој трибини потребно и како треба да се ради да би се дошло до неких резултата на овом јебаном интернету.
Да је добро старо време сада,такви људи не би имали где да искажу своје мишљење и било би онако како треба да буде.Зна се где се слуша шта и како даље.А овако,свако ко се мало истриповао да је неки навијач нашао је "топли дом" на овом форуму јер се овде прича "опуштено".Е па не може то "опуштено" докле год овде по форумима има оних који учествују у раду севера мало више од куцкања по тастатури и "великог" одрицања и сликања наше трибине са стазе!
Или ће бити онако како треба да буде по форумима где су ДЕЛИЈЕ тема или тих форума неће више бити!Ово није ничија лична страница где ће он опуштено да ћаска са својим фановима и друговима...ово су странице навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!Како ситуација захтева тако ће бити...а не како неко овде има жељу и како му се хоће.
Да нам је трибина уређена и да је све на своме месту...први ја не би био овде,а ви би могли да се зезате и шалите до миле воље.Докле год север има места за напредак и докле год неке ствари не штимају...овде има да се прича о томе.Имате мсн-ове и остале начине за међусобну комуникацију па се тамо шалите,будите опуштени,лупајте глупости...овде то не може!

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Ujka Vanja - 07-20-2008, 01:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)