07-20-2008, 11:16 PM
(07-20-2008, 09:51 PM)obelix link Wrote: То што ја мислим, а нисам једини, да ми као група имамо неких озбиљних проблема, то је друга ствар, али понекад није лако ни саслушати другачије мишљење поготово када си бесан јер тај неко ко ти попује, по теби није урадио ништа. Пар пута си Кизи набацио да се цимао око фотки и то је то, а шта ћемо са оним да је био у првом реду неколико пута када су биле прилично гадне ситуације и да сам због тога поносан што ми је пријатељ и што га познајем, да сада не набрајам, од НС па до Зрењанина... Ко зна колико људи, без наметања да су ово или оно урадили за трибину, даје последњи динар, штека се и има проблема у свом приватном животу али се цима на неки свој мали микро начин који није свима видљив. Кизу спутавају многе ствари и зато је његово и мало цимање ствар коју треба похвалити а не осудити га.Какве то проблеме озбиљне има наша група?И ако их има како да се превазиђу?И ако не знаш како бар ми реци где су ти проблеми овде на сајту помињани и како се о њима писало!
Што се тиче Кизе свака част ако се негде показао и њему и свакоме ко јетсе то урадио...ту нема шта да се прича.
На крају ово пасуса си написао микро цимање...ја не знам шта да ти кажем на то стваро?Можда сам ја онда залутао овде.Излгледа да су овде "добродошли" ти са микро цимањима,они који имају већа цимања изгледа нису пожељни овде да ремете "мир".