07-21-2008, 11:40 AM
(07-20-2008, 11:32 PM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=obelix link=topic=3347.msg61386#msg61386 date=1216590713]Трибина никада није функционисала преко људи као што си ти који ово схватају као неку опуштену зазанцију.Да су и они који воде север у том фазону...не би ни ти био тако опуштен сад веруј ми...нити би те интерсовао север као што те сад интересује.
Неколико пута сам прочитао завршетак твоје поруке и никако ми неке ствари не иду у глави. Нико мене не плаћа да долазим и да навијам, баш као ни тебе па ми није јасно што неко то схвата као обавезу. Ја на Север долазим због своје љубави и добре воље да одвојим време за то. Најискреније ти кажем без икакве провокације и не видим разлог да ми тамо не буде и лепо, не видим разлог да не ћаскам са својим ортацима који су и у групама и који нису. Исто тако је и овде на нету. Немам обавезу да долазим овде.
Северу баш недостају људи који озбиљно све схватају да би се послови поделили да би и они што "раде" на северу могли по некад да уживају.Мени је највећа сетисфакција задовољни људи на нашој трибини који ће и сутра доћи ту,али да би они били задовољни неко мора да биде озбиљан...то је тако.
[/quote]
Aјмо редом. За ово си потпуно у праву. Немам шта да додам или да одузмем, само нису сви људи на трибини они који воде. Мораш разумети и оне који немају снаге, храбрости, времена, идеје... а хоће да буду део тога у оном основном смислу. Мораш и њима дати неки вентил. То је управо компромис са спортским причама, одвој део форума где ће о томе моћи да се прича и решиће и растеретити многе ствари...