Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-24-2008, 01:26 PM)Mikelandjelo link Wrote: Ми смо прије свега навијачи Црвене Звезде, и не постојимо као организација сами због себе. Ми као група, па и преко форума, треба да представљамо навијаче Црвене Звезде, тако да не изгледа као да нас боли кобас за тим како Звезда игра, и тако да клинци који тек треба да дођу знају да су овдје због Звезде, а не да би се надували и пребили неког. Приче како је наш фудбал срање и да је глупо коментарисати га не стоје. Јесте срање, али ми смо његова позитивна страна, једино што је остало од њега да ваља, и ако ми не будемо квалитетно учествовали у њему, са циљем да Звезда напредује, чему постојимо? Кога би то требало игра Звезде да више интересује од њених ватрених навијача?
Желим овом да додам да сам рад помоћи раду форума или некој сличној акцији, колико је то у мојој моћи.
Тужно је то што некоме мораш да објашњаваш шта је то Звезда.Ја сам нешто мало захватио оног старог времена и знам шта је Звезда и једноставно ми је смешно да причам о овом "фудбалу" који се одвија у нашој земљи јер ово је све сем фудбал!
Ја не могу на силу да терам себе да измишљам како ми је занимљиво да гледам оне тупсоне на терену,и не могу да лажем себе и људе око мене да ми је интересантно да гледам такав фудбал и играче који се на кретенски начин опходе према тој игри и уопште према нашем клубу.Није игра на терену Звезда,нити играчи који играју тренутно на терену...Звезда је прича која се везује за многе ствари.Ја не верујем да постоје људи који долазе на стадион у овим данима да би гледали фудбал.Ја кад би само због фудбала долазио...не би ме стадион видео последњих 15 година минимум. О чему да пишемо???По мени је и увреда за Звезду да њени навијачи прихвате овакво стање као реално и да почну да коментаришу овај фудбал и скорашње наше "успехе" ...другим речима да сепомире да смо сада канта и да неће у скорије време видети бољу игру...па ајде онда да коментаришемо оно што имамо.
На нама је да навијамо када тим и води и губи,када видимо не залагање да реагујемо,када не знају када је доста да мењамо....али да коментаришемо игру,довођење другоразредних и трећераздрених играча...да се примамо ко мајмуни на то...за мене је то бескорисно и глупо.

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Ujka Vanja - 07-24-2008, 04:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)