Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч
(08-29-2008, 07:32 AM)Nikola013 link Wrote: Што се тиче навијања ужасно ми је сметало што је очигледно срање на терену а ми им ту као певамо на на на ња ња ња (ово не говорим искључиво за суноћну текму већ и за предходне две првенствене)... и све ми је то деловало по мало вештачки јер у себи пиздим а овамо певам као да је све до  јај, разумем и подршка момцима када им не иде и да смо ми ти који треба да им дамо "ветар у леђа" али ако видим да се неко не труди , да нема залагања, труда воље, жара, да не поштује тај дрес и грб који носи на грудима па онда би га најрадије или иззвиждао или одћутао и то на европској текми па нек се мисли манекен зашто је то тако

Лично мислим да разумем шта желиш да кажеш. Вероватно је та тема некоме компликована, некоме проста, не разуме је свако на исти начин, али једно је сигурно! Не знам да ли си прочитао летак који је дељен синоћ... Тамо се сигурно налази прави одговор на твоје размишљање, налази се оно што је данашња реалност и што је најважније да буде у глави свакоме од нас...

Зато (као и због већ добро познатих сценарија када су информатори у питању), ево још једном текста у целости:

Quote:  4. марта 2008. навршило се 63 године фудбалског клуба Црвена Звезда. На жалост, данас је наш клуб срозан на најниже могуће гране од свог постојања и то је разлог зашто се обраћамо свим звездашима.
  Од некада великог европског клуба остало је само име и највернији навијачи. Навијачи су увек били савест нашег клуба и данас је то очигледније него икад и зато је важно да у овим тешким временима будемо на висини задатка јер смо остали једини који искрено водимо бригу о Црвеној Звезди.
  Свако коме је Црвена Звезда у срцу не сме да се разочара и одустане јер ни играчи, ни тренер, ни управа нису вечни већ само ми навијачи. Због даље егзистенције и просперитета, потребно је да више него икад будемо присутни, ангажовани, верни, гласни, јединствени и истрајнији јер само тако можемо да спречимо даље пропадање нашег клуба и његових вредности. Више није питање резултата него имена Црвена Звезда.
  Зато браћо, и када се слави титула и када се тера управа и брани име клуба морамо да будемо сложни и једнако бројни. Слободан Ћосић, је рекао: "Сваки клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи".

СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

И наравно текст нове песме на мелодију "Жени нам се Вукота":

Quote:СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ
И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ
ЗВЕЗДУ ЧУВА НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ !

СЕВЕР ТО СУ ДЕЛИЈЕ
ХРАБРИ МОМЦИ С БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ
И БРАЋА ИЗ СРБИЈЕ
И ЗЕМАЉА СРПСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ.

ДОК ЈЕ НАМА СЕВЕРА