09-03-2008, 07:30 AM
(09-02-2008, 09:45 PM)Игор link Wrote:[quote author=Милош link=topic=3381.msg62018#msg62018 date=1220386861]Свака идеја је добродошла, само је треба добро образложити.
предлажем да се тема преименује у "Купују се на трафици али нису новине" јер писања у којекаквим "новинама" ових дана неодољиво подсећају на оне глупости што смо читали пре 2-3 године...
Мислим да би требали сав материјал да скупимо овде а Бога ми има га...
Не знам шта би добили прикупљањем и пласирањем тих лажљивих чланака преко нашег сајта?
[/quote]
Милоше, постојала је тема сличног назива и овде и на д.нет-у, нема потребе да копирамо и себе и званични сајт... Уосталом, Игор је дао право образложење, нема потребе за пласирањем неистина... Трошимо време на небитне људе, небитне чланке... Момци из Петровграда су већ демантовали да имају било какве везе са овим небулозним текстом у коме се у првих пар реченица појављују неистине које засмејавају сваког озбиљног навијача у Србији...
Имамо и овде другаре из Петровграда, па би их замолио да се огласе како би се стопирало ширење приче и да након тога закључамо ову тему...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "