Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
Ово су лепе вести и сматрам да после дугог периода КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА има доста добре играче.Оно што ме радује јесте што се на место тренера налази добар тренер и да око њега постоје људи који желе да улажу у Звезду .

Ово је нешто што сам чекао дуго а све заслуге да би се направила добра Звезда стоји на терет Навијачима који су прекинули са вашариштем у Црвеној Звезди.Можда погрешно мислим и сматрам од навијача да на место треба довести Човића је нека врста грешке али није моје да се мешам.Само сматрам и да окупљање правих спонзора око Звезде је добар погодак.Свих ових година колко могу да закључим су гледали своје интересе и Оно што сам лудео јесте да смо за непуне 3 године толико променили играчки кадар да сам дигао руке да ли ћемо неког добити или не.Колко видим ситуација се поправила.Не тврдим и негирам да ови људи немају неког свог интереса али могу слободно рећи да Они који улађу у Звезду су једним делом навијачи овог клуба и много воле Звезду не много од навијача али људи на које можемо да се ослонимо.Даћу један пример за Дракулића који је почео да са новцем улаже у Севојно Фудбалски Клуб и жели за пар година да СЕВОЈНО ПРОГУРА У 2 ЛИГУ.Човек са оваким капиталом је требао у Звезди одавно да буде..Време ће показати !!!!!!!! Big Grin Big Grin

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by STEFANOVIC NENAD - 09-15-2008, 10:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)