Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви на утакмицу због Уроша!
Очекивано цела утакмица је протекла у подршци Урошу. Улаз треба закључавати 5мин пре почетка утакмице. Данас сам и ја каснио и испред стадиона је 5 мин пре почетка било око 300 људи који су блејали и чекали не знам ни ја шта. Бројност одлична с обзиром на ствари које се дешавају. Прозивке на рачун полиције, Дачића, Јочића, Трајковића, неколико парола...Било је и малих застава са Урошевим ликом као на графиту. Средином другог полувремена уз пароле (не знам шта је писало) и песму Слуге режима сте пали се мноштво стробова, спорадично током меча су паљене и бакље. Вође су заказале јер не памтим када смо више ћутали између песама. Оно што ми је баш било уочљиво како лоше певамо Звезда ми је све. Бубањ али пре свега навијачи брзају, кад се каже „Ајде јаче“ не значи да треба да се убрза. Исти случај је и код Стадион пун, у Шумицама је та песма грмела јер се певала како треба. Север је данас на прави начин скренуо пажњу без најмањег инцидента. достојанствено. Ово је тек почетак борбе која се наставља већ у среду, зајебан термин али лепо гостовање.

ПРАВДА ЗА УРОША!!!

Messages In This Thread
Одг: Сви на утакмицу због Уроша! - by rukometas_bg - 09-20-2008, 08:04 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)