09-30-2008, 08:57 PM
Вештачка трава, на помоћном иза југа, мени изгледа веома лошег квалитета. Бар перко слика, јер нисам у могућности да је -опипам- физички. Кажем, лошег квалитета, јер травке изгледају веома кратке, разређене и танке. То може да прузрокује огреботине при падању, клизећим стартовима итд. У најгорем случају, повреде због фрикције и тврде подлоге, као што су истегнућа мишића, препона, упаљења тетива тј. повећања ризика за ове првреде.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".
С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".
С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !